Tekst: Valeria Čermak

U sklopu projekta „Društveni centar Novo Čiče“, sufinanciranog od strane Europske unije, sredstvima Europskog socijalnog fonda, provode se i računalne radionice za osobe starije životne dobi. Dana, 22. listopada, prisustvovali smo Računalnoj radionici za osobe starije životne dobi koju vodi profesor Mladen Dugonjić, inače profesor u OŠ Novo Čiče.

Tekst: Valeria Čermak

Kao što smo već pisali u našim objavama, projekt pod nazivom „Društveni centar Novo Čiče“, sufinanciran od Europska unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 službeno je započeo 1.6.2020. godine. Sad su prošla već gotovo puna 4 mjeseca pa smo imali želju malo se upoznamo što se do sad napravilo te predstavimo detaljnije jednu od radionica koje se provodi u sklopu projekta DCNČ.

Tekst: Valeria Čermak

Dan po dan, korak po korak i projekt Društvenog centra Novo Čiče već broji tri mjeseca od svog početka. Radno ljeto u Novom Čiču bilo je u znaku opremanja prostorija i početku radionica u sklopu projekta.

Tekst: Maja Dragojević
U sklopu Društvenog centra Novo Čiče, projekta koji je sufinaciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, traže se zainteresirani Velikogoričani, osobe s invaliditetom, koji bi se priključili besplatnoj radionici sviranja i pjevanja. Prilika je to da naučite svirati tamburicu ili neki drugi instrument tradicionalnih glazbala.