Ožujak 2022.

Tekst: Valeria Čermak

„Društveni centar Novo Čiče“ projekt je sufinanciran od strane EU iz Europskog socijalnog fonda kojeg KUD „Čiče“ provodi u partnerstvu s Udrugom „Zamisli“ i Gradom Velikom Goricom. U skladu s ciljevima Društva i njegovim djelatnostima, projekt se u najvećoj mjeri nadovezuje na njegove dosadašnje folklorne aktivnosti pjevanja, plesa i sviranja.

Veljača 2022.

Tekst: Valeria Čermak

Društveni centar Novo Čiče je projekt kojeg provodi KUD Čiče u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i Udrugom za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Skori završetak projekta prilika je za kratku rekapitulaciju rada i zadanih ciljeva, a jedan od njih bilo je uključivanje osoba starije životne dobi iz lokalne zajednice u provedbene aktivnosti. 

 

 Siječanj 2022.

Tekst: Valeria Čermak

 „Društveni centar Novo Čiče“ projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kojeg KUD „Čiče“ provodi u partnerstvu s Udrugom Zamisli i Gradom Velikom Goricom. Projekt je službeno započeo 01. lipnja 2020. godine i traje do 01. lipnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 1.688.932,01 kuna čime je osigurana adaptacija prostora, nabavka potrebne opreme za radionice te plaće zaposlenicima i voditeljima sekcija.

Kako se projekt lagano bliži kraju, upitali smo predsjednika KUD-a „Čiče“ Stipu Duvnjaka da nam ispriča nešto više o dosadašnjoj provedbi projekta.